PRIVACY POLICY

Privatumo politika

We all know that reading a privacy policy is not an entertaining activity. However, the rights protected by it are important. We would like to tell you how we treat your personal data collected during your visits on this website. 

 

Key information

Controller: Superyou UAB, legal entity registration number 302705193, address A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lithuania. Contact e-mail: goodnews@superyou.lt.

The key purposes of the processing of personal data:

· For the monitoring of visitor flows and the peculiarities of their browsing for statistical purposes;
· For responding to inquiries;

· For sending our newsletters, submitting offers, and organising games (for direct marketing purposes);

· For personalised advertising (using cookies);

· For job candidate search and recruitment;

· For rating opinion makers (influencers).

As a data subject, you have the following rights: to know what data relating to you are being processed; to request the correction of inaccurate data; to request the transfer of data to another controller; to object against the processing of your data; to disagree with the processing of your data or to withdraw your consent at any time; to request the destruction of your data; to request the restriction of the processing of your data and to submit a complaint to the State Data Protection Inspectorate via e-mail: ada@ada.lt.

Profiling: Please be advised that on our website, we publish the rating of opinion makers (influencers), which we determine ourselves according to their number of followers, their activity, their number of comments/reviews, etc.

For more information, please refer to the detailed version of the Privacy Policy below.

 

PRIVACY POLICY (DETAILED)

 

You can visit our website anonymously. However, if you agree with the cookies used, provide your data for direct marketing purposes or ask questions, we process your data as specified in this Privacy Policy.

 

Who processes your data?
The controller is Superyou UAB, legal entity registration number 302705193, address A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lithuania.

For any questions regarding the processing of personal data, please contact us via e-mail: goodnews@superyou.lt.

Why do we process your data and what is the legal basis of the processing?
We process only the minimum amount of data required to achieve the objectives pursued.

 

We process data for the following and related purposes:

· For the monitoring of visitor flows and the peculiarities of their browsing behaviour for statistical purposes. The basis for the processing is your consent to use statistical cookies. You have the right to disagree to the processing, and if you have given your consent, you may withdraw it at any time by adjusting the cookie settings on the website. Cookies are used to collect data, and the data are stored depending on the specific configuration of the cookie. Please find the specific terms in the paragraph “Cookies” below. For this purpose, data are given to the following third parties: Google Inc., YouTube.

· For responding to inquiries. The basis of the processing is our legitimate interest (to provide quality customer service). The data are stored for a maximum period of 1 month after answering your query, unless we need to store them longer due to a potential dispute or claim.

· For sending your newsletters, submitting offers, and organising games (for direct marketing purposes). The basis of the processing is your consent. You have the right to disagree without any negative consequences, and if you have given your consent, you may withdraw it at any time by using the opt-out link in each newsletter. For this purpose, the following data are collected: name, date of birth, gender, demographic information, address, contact details, including e-mail address, history of purchasing, marketing preferences, publicly available information from social networks, IP address, usage, cookie data, browsing information, location, browsing, location, browser, and device information. We will retain your data until the withdrawal of your consent. For this purpose, we will transfer the data to the processor MailerLite UAB. We use a double validation function to prevent any abuse. When you order our newsletter, we will first send an e-mail to your inbox asking you to confirm the relevance of our newsletters to you. We will not be able to include you in the database of our newsletter recipients without this confirmation.

· For the provision of personalised advertising (using cookies). When you visit the internet, some of the cookies we use identify your hobbies and the topics that are relevant to you, so we can offer you personalised advertising when visiting other websites. The basis of the processing is your consent to use advertising cookies. You have the right to disagree to the processing, and if you have given your consent, you may withdraw it at any time by adjusting the cookie settings on the website. Cookies are used to collect data, and the data are stored depending on the specific configuration of the cookie. Please find the specific terms in the paragraph “Cookies” below. For this purpose, data are given to the following third parties: Google Inc., YouTube.

· For job candidate search and recruitment. Once a selection of the vacancies is published, CVs can be provided on our website or in our social network accounts. In addition, CVs can also be sent to the e-mail address we have provided. The basis of the data processing is our legitimate interest (to select the most suitable candidates for the job interview). We store the personal data provided until the end of the selection and for additional three months after the expiry of the probationary period of the employed person. Upon the expiry of this period, we delete all CVs received and the personal data provided therein, unless you agree that the data are to be retained for a longer period for future job offers. In this case, the basis for the processing is your consent. Your consent may be withheld or cancelled at any time without any negative consequences. Please note that if you send your CV to us without any selection for a job position, we will retain your CV for the maximum period of 1 month and then delete it. Please limit the information sent in your CV to your contact details, education, business characteristics and a description of your experience. We have the right to contact your former employers, and if you agree, we may also contact your present employers.

· For the rating of opinion makers (influencers). The basis for the processing is the consent of the opinion makers. If you are an opinion maker (influencer), you have the right to disagree that your data, including but not limited to images, would be published on our website, and if you have consented, you may withdraw your consent at any time by informing us using the contact details specified in this Privacy Policy. On the website, we publish the rating of the opinion makers (influencers) (i.e., we conduct profiling), which we make ourselves according to their number of followers, their activity, their number of their comments/reviews, etc. Profiling is carried out by our employees and no automatic decision-making tools are used. Profiling has no legal consequences for opinion makers.

 

Information sharing

We do not share your information with anyone, except in cases where it is necessary to comply with legislation and, for example, information must be transferred to the supervisory authorities. In our activities, we can use other companies to help us ensure IT security and the functioning of the website. If such providers have access to the personal data we process, it is considered that they act as our sub-processors and process the data in accordance with our instructions.



Transfer of data to countries outside the EU/EEA

In some cases, we will transfer personal data to countries outside the EU/EEA. Such transfer will be carried out only in accordance with appropriate transfer protection measures, such as:
(a) if the country to which the data are provided is recognised by the European Commission as ensuring a sufficient level of protection of personal data;
b) if the country to which the data are sent is not recognised by the European Commission as ensuring a sufficient level of protection of personal data, but we have taken care of appropriate transmission protection measures. For example, we have used Standard Contractual Clauses approved by the European Commission, or other contracts approved by the competent authorities, and if personal information is transferred to the US, we make sure that the company to which the data will be transferred is approved as acting in accordance with the principles of the Privacy Shield Framework.


Data security

We seek to protect your personal information. We have adopted our internal security policy and instructed employees on how to comply with the applicable personal data protection legislation. We have implemented appropriate procedures and security measures to protect your personal information against destruction, loss or alteration, unlawful disclosure and disclosure to unauthorised persons, as well as against other processing that does not comply with the applicable personal data protection legislation.

 

Please note that our website may contain links to third-party websites (e.g., our social network accounts). By clicking on these links you enter third-party websites in which the privacy policies of these third parties are applicable, so we recommend that you review them separately.


Your data subject’s rights

· You have the right to request access to your personal data that we process, and to request their correction or erasure;

· Additionally, you have the right to object to or restrict the processing of your personal data.· Turite besąlyginę teisę prieštarauti, jūsų asmens duomenų tvarkymui tiesioginės rinkodaros tikslais.
· You have the unconditional right to object against the processing of your personal data for direct marketing purposes;
· If the processing of your personal information is based on your consent, you have the right to withdraw your consent at any time. The withdrawal of your consent will not affect the lawfulness of the processing carried out prior to the withdrawal of the consent;
· You have the right to receive your personal information in a structured, commonly used and device-readable format (right to data portability);
· You can always lodge a complaint with the data protection supervision authority (the State Data Protection Inspectorate).


Such rights may be conditional or restricted. Therefore, there is no assurance that, for example, you will have the right to data portability or the right to request the erasure of your data in a specific case – this depends on the specific circumstances of the processing.


To exercise your rights, please contact us using the contacts details specified in this Privacy Policy.

 

 

Cookies

 

A cookie is a small text file that stores the user’s information about their behaviour on the website and collects it on the device used by you for browsing. Cookies do no harm to your device and allow you to enjoy a better browsing experience and a faster response to website requests.

 

Our website uses three types of cookies:

 

A. Technical cookies (that DO NOT REQUIRE your prior consent): these are necessary for the operation of the website. We automatically save them on your device when you start browsing the website. You may disable cookies at any time by modifying the settings of your browser, but this may prevent the proper display of this website.

 

B. Statistical cookies (that REQUIRE your prior CONSENT): our website uses statistical cookies that can be installed only subject to your prior consent. In addition, our website also identifies cookies belonging to third parties that have been installed with your prior consent. Such third parties may have access to information collected through the cookies they use. These third parties are: Google Inc. (through its Google Analytics and Google Doubleclick services).

 

C. Advertising cookies (that REQUIRE your prior CONSENT): our website uses third-party cookies that, based on your browsing history, help to create your profile of a certain type. These third parties are: Google Inc. (through its Google Analytics and Google Doubleclick services) and Mailerlite. Advertising cookies are intended for advertising purposes: they create user profiles for advertising, which coincide with the user’s choices when browsing the website.

 

Statistical and advertising cookies, according to the definition of European personal data protection supervisory authorities, consist of cookies used for advertising purposes, repeated target audience cookies, social media cookies and analytical cookies, except for those used only for general statistical analysis.

 

Statistical and advertising cookies will be installed into your terminal equipment only subject to your prior consent. For this reason, when you visit our website, a pop-up window will inform you that our website uses cookies and will give you the opportunity to manage them.

 

Consent required for third-party cookies.

The responsibility for the installation of, and other activities related to, analytical and advertising cookies (which belong to third parties), including the collection and processing of information, lies with the third parties. If you need more information about such cookies and third parties having access the information collected, or how to enable and disable such cookies, you can review the cookie policy of the third parties using the following links:

· Google Analytics: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/ 

· Google Doubleclick: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

·  Mailerlite: https://www.mailerlite.com/legal/cookie-policy

 

Cookies used on the website.

Name

Purpose

Type of the cookie

Validity

VISITOR_INFO1_LIVE

Tries to set the wave frequency that is used when watching the Youtube channel

Advertising cookie

179 days

Collect

Tracks the user

Statistical

Session

GPS 

Registers the user and follows his/her GPS data

Advertising

1 day

IDE

Analyses the user’s behaviour

Advertising

1 year

test_cookie 

Checks whether the user’s browser supports cookies

Advertising

1 day

_gat 

User recognition and flow management

Statistical

1 day

_ga

User recognition

Statistical

2 years

YSC 

User recognition and marking of the videos the user has already reviewed

Advertising

Session

yt-remote-cast-installed 

 

Protects user’s choices

Advertising

Session

yt-remote-connected-devices

Protects user’s choices

Advertising

Persistent

yt-remote-device-id

Protects user’s choices

Advertising

Persistent

yt-remote-fast-check-period

Protects user’s choices

Advertising

Session

yt-remote-session-app

Protects user’s choices

Advertising

Session

yt-remote-session-name

Protects user’s choices

Advertising

Session

_gid

User recognition

Advertising

24 hours

 

Amendments

This Privacy Policy will be regularly reviewed. If the amendments are significant, we will publish an updated version on the website and ask visitors to review it repeatedly.

 

PRIVATUMO POLITIKA

Visi žinome, kad skaityti privatumo politiką nėra šventė. Tačiau tai, ką ji saugo, yra svarbu. Norime jums pasakyti, kaip elgiamės su jūsų asmens duomenimis, kurie renkami jums lankantis šioje svetainėje.

Pagrindinė informacija

Duomenų valdytojas: UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva. Kontaktinis el. paštas goodnews@superyou.lt.

Pagrindiniai duomenų tvarkymo tikslai:

  • Statistiniais tikslais stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus; 
  • Atsakyti į užklausas;
  • Siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą); 
  • Teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba);
  • Reitinguoti nuomonės formuotojus (infuencerius). 

Jūsų, kaip duomenų subjekto teisės: žinoti kokie duomenys apie jus yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti netikslius duomenis; reikalauti perduoti duomenis kitam valdytojui; prieštarauti duomenų tvarkymui; nesutikti su duomenų tvarkymu arba bet kada atšaukti savo sutikimą; reikalauti sunaikinti duomenis; reikalauti apriboti jų tvarkymą bei teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai adresu ada@ada.lt.

Profiliavimas: Informuojame, kad svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą, kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių ir pan.

 

Daugiau informacijos rasite žemiau esančioje išsamioje Privatumo politikos versijoje.


PRIVATUMO POLITIKA (IŠSAMI)

Lankytis mūsų svetainėje galite anonimiškai. Tačiau, jeigu sutinkate su naudojamais slapukais, pateikiate savo duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais ar užduodate klausimus, mes tvarkome jūsų duomenis kaip nurodyta šioje privatumo politikoje.
Kas tvarko duomenis?
Duomenų valdytojas yra UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva.
Turėdami klausimų dėl asmens duomenų tvarkymo kreipkitės el. paštu goodnews@superyou.lt.
Kodėl tvarkome duomenis ir koks mūsų teisinis pagrindas?
Tvarkome tik tiek duomenų, kiek mažiausiai yra būtina konkrečiam tikslui pasiekti.
Duomenis tvarkome šiais ir susijusiais tikslais:
- Statistiniais tikslais siekdami stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti statistinius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Norėdami atsakyti į užklausas. Duomenų tvarkymo pagrindas - mūsų teisėtas interesas (teikti kokybišką klientų aptarnavimą). Duomenys saugomi ne ilgiau kaip 1 mėnesį po atsakymo į jūsų užklausą, nebent juos reikia saugoti ilgiau dėl potencialaus ginčo ar pretenzijos.
- Norėdami siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą). Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas. Turite teisę nepatirdami jokių neigiamų pasekmių nesutikti, o sutikę bet kada galite atšaukti savo sutikimą pasinaudodami kiekviename naujienlaiškyje esančia atsisakymo nuoroda. Jūsų duomenis saugosime iki atšauksite savo sutikimą. Duomenis šiuo tikslu perduosime duomenų tvarkytojui UAB MailerLite. Siekdami išvengti piktnaudžiavimo, naudojame dvigubo patvirtinimo funkciją. Jums užsisakius naujienlaiškį, pirmiausia nusiųsime el. laišką į jūsų pašto dėžutę prašydami patvirtinti, kad jums mūsų naujienlaiškiai tikrai yra aktualūs. Negavę šio patvirtinimo, negalėsime įtraukti jūsų į savo naujienlaiškių gavėjų bazę.
- Norėdami teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba). Lankantis internete, kai kurie mūsų naudojami slapukai identifikuoja jūsų pomėgius ir jums aktualias temas, todėl galime pasiūlyti būtent jums pritaikytą reklamą lankantis kitose svetainėse. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti reklaminius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Vykdyti nuomonės formuotojų (influencerių) reitingavimą. Duomenų tvarkymo pagrindas yra nuomonės formuotojų sutikimas. Jeigu esate nuomonės formuotojas (influenceris), turite teisę nesutikti, kad jūsų duomenys, įskaitant bet neapsiribojant, atvaizdą, būtų skelbiami mūsų svetainėje, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą informuodami mus šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktiniais duomenimis. Svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą (t.y. vykdome profiliavimą), kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių. Profiliavimas vykdomas mūsų darbuotojų ir nėra naudojama jokių automatinių sprendimo priėmimo priemonių. Profiliavimas neturi jums jokių teisinių pasekmių.

Informacijos dalijimasis
Jūsų informacija nesidaliname su niekuo, išskyrus atvejus, kai tai būtina siekiant laikytis teisės aktų, pavyzdžiui, informaciją reikia perduoti priežiūros institucijoms.
Vykdydami savo veiklą, galime pasitelkti kitas įmones, kurios mums padėtų užtikrinti IT saugumą, svetainės funkcionavimą. Jei tokie teikėjai turi prieigą prie asmens duomenų, kuriuos tvarkome mes, laikoma, kad jie veikia kaip mūsų duomenų subtvarkytojai, ir duomenis tvarko vykdydami mūsų nurodymus.

Duomenų perdavimas į ES/EEE nepriklausančias šalis
Kai kuriais atvejais asmens duomenis perduosime į ES/EEE nepriklausančias šalis. Toks perdavimas bus vykdomas tik laikantis atitinkamų perdavimo apsaugos priemonių, pavyzdžiui:
a) jei šalis, į kurią teikiami duomenys, Europos Komisijos yra pripažintą kaip užtikrinanti pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą;
b) jei šalis, į kurią siunčiami duomenys, Europos Komisija nėra pripažinusi kaip užtikrinančios pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą, tačiau mes pasirūpinome atitinkamomis perdavimo apsaugos priemonėmis, pavyzdžiui, naudojome Standartines sutarčių sąlygas patvirtintas Europos Komisija, arba kitas kompetentingų institucijų patvirtintas sutartis, o jei asmeninė informacija perduodama į JAV, įsitikiname, kad bendrovė, kuriai bus perduodami duomenys, yra patvirtinta kaip veikianti pagal privatumo apsaugos („Privacy Shield“) susitarimo principus.

Duomenų saugumas
Mes siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją. Esame patvirtinę vidinę saugumo politiką ir instruktavę darbuotojus, kaip laikytis taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų. Įdiegėme atitinkamas procedūras ir saugumo priemones, kuriomis siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją nuo sunaikinimo, praradimo ar pakeitimo, neteisėto paviešinimo ir atskleidimo neįgaliotiems asmenims, taip pat kitokio tvarkymo, neatitinkančio taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų.

Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainėje gali būti trečiųjų šalių svetainių nuorodų (pvz., į mūsų socialinių tinklų paskyras). Kai paspaudžiate ant šių nuorodų, patenkate į kitų šalių svetaines, kuri galioja jų privatumo politika, todėl rekomenduojame su jomis susipažinti atskirai.

Jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės
· Turite teisę prašyti susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos tvarkome, prašyti juos ištaisyti ar ištrinti.
· Taip pat turite teisę prieštarauti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi, ir galite apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą.
· Turite besąlyginę teisę prieštarauti, jūsų asmens duomenų tvarkymui tiesioginės rinkodaros tikslais.
· Jei jūsų asmeninės informacijos tvarkymas pagrįstas jūsų sutikimu, turite teisę bet kada savo sutikimą atšaukti. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.
· Turite teisę gauti savo asmeninę informaciją susistemintu, įprastai naudojamu ir įrenginių nuskaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą).
· Visada galite pateikti skundą duomenų apsaugos priežiūros institucijai (Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai).
Šios teisės gali būti sąlyginės arba apribotos. Dėl to nėra užtikrinama, kad, pavyzdžiui, konkrečiu atveju turėsite teisę į duomenų perkeliamumą ar teisę prašyti pašalinti duomenis – tai priklauso nuo konkrečių tvarkymo veiklos aplinkybių.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, kreipkitės šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

Slapukai

Slapukas - mažas tekstinis failas, kuris saugo vartotojo informaciją apie jo veiksmus interneto svetainėje ir kaupia ją prietaise, kurį naudojate naršymui. Slapukai nekenkia jūsų prietaisui ir leidžia pasiūlyti jums geresnę naršymo kokybę bei greitesnį interneto svetainės reagavimą į užklausas.

Mūsų interneto svetainė naudoja trijų rūšių slapukus:
A. Techniniai slapukai (NEREIKALAUJANTYS jūsų išankstinio sutikimo): jie yra būtini svetainės veikimui ir mes automatiškai juos patalpiname jūsų įrenginyje, kai pradedate naršyti interneto svetainėje. Jūs galite išjungti slapukus bet kuriuo metu pakeičiant naudojamos naršyklės nustatymus, tačiau tai gali trukdyti jums tinkamai rodyti šią svetainę.
B. Statistiniai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja statistinius slapukus, kurie gali būti įdiegti tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Papildomai, mūsų svetainė taip pat nustato slapukus, priklausančius trečiosioms šalims, kurie buvo įdiegti su jūsų išankstiniu sutikimu. Šios trečiosios šalys gali turėti prieigą prie informacijos, surinktos per jų naudojamus slapukus. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas).
C. Reklaminiai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja trečiųjų šalių slapukus, kurie, remiantis jūsų naršymo istorija, padeda sukurti tam tikrą jūsų profilį. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas). Reklaminiai slapukai skirti reklaminiams tikslams: sukuria vartotojų profilius rodyti reklaminiams skelbimams, kurie sutampa su vartotojų nurodytais pasirinkimais naršant interneto svetainėje.

Statistiniams ir reklaminiams slapukams, pagal Europos asmens duomenų apsaugos priežiūros institucijų apibrėžimą, priklauso slapukai, naudojami reklamos tikslais, pakartotiniai tikslinės auditorijos slapukai, socialinių medijų slapukai ir analitiniai slapukai, išskyrus tuos, kurie naudojami tik bendrai statistinei analizei.

Statistiniai ir reklaminiai slapukai bus instaliuoti į jūsų galinį įrenginį tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Dėl šios priežasties, kai apsilankote mūsų svetainėje, specialus iššokantis langas jus informuoja, kad mūsų svetainė naudoja slapukus ir suteikia jums galimybę juos valdyti.

Trečiųjų šalių slapukų reikalaujamas sutikimas.
Instaliavimas ir kitos veiklos, susijusios su analitiniais ir reklaminiais slapukais (kurie priklauso trečiosioms šalims), įskaitant informacijos kaupimą ir tvarkymą, yra trečiųjų šalių atsakomybė. Jeigu pageidaujate sužinoti daugiau informacijos apie šiuos slapukus ir trečiąsias šalis, kurios gali prieiti prie surinktos informacijos, arba kaip įjungti ir išjungti slapukus, galite susipažinti su trečiųjų šalių slapukų politika šiose nuorodose:
• Google Analytics: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/
• Google Doubleclick: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Svetainėje naudojami slapukai.

Pavadinimas

Tikslas

Slapuko tipas

Galiojimas

VISITOR_INFO1_LIVE

Bando nustatyti bangų dažnį, kuris naudojamas žiūrint Youtube kanalą

Reklaminis slapukas

179 dienos

Collect

Seka vartoją

Statistinis

Sesijos

GPS 

Registruoja vartotoją ir seka jo GPS duomenis

Reklaminis

1 diena

IDE

Analizuoja vartotojo elgesį

Reklaminis

1 metai

test_cookie 

Tikrina ar vartotojo naršyklė palaiko slapukus

Reklaminis 

1 diena

_gat 

Vartojo atpažinimas ir srautų valdymas

Statistinis

1 diena

_ga

Vartotojo atpažinimas

Statistinis

2 metai

YSC 

Vartotojo atpažinimas ir žymėjimas, kuriuos video jis jau peržiūrėjo

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-cast-installed 

 

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-connected-devices

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-remote-device-id

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-remote-fast-check-period

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-session-app

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-session-name

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

_gid

Vartotojo atpažinimas

Reklaminis

24 valandos

 

 

Pakeitimai
Ši Privatumo politika bus periodiškai peržiūrima. Padarius reikšmingų pakeitimų, jos aktualią versiją paskelbsime svetainėje ir paprašysime iš naujo su ja susipažinti.
Paskutinį kartą peržiūrėta: 2020 gegužės 18 d.

PRIVATUMO POLITIKA

Visi žinome, kad skaityti privatumo politiką nėra šventė. Tačiau tai, ką ji saugo, yra svarbu. Norime jums pasakyti, kaip elgiamės su jūsų asmens duomenimis, kurie renkami jums lankantis šioje svetainėje.

Pagrindinė informacija

Duomenų valdytojas: UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva. Kontaktinis el. paštas goodnews@superyou.lt.

Pagrindiniai duomenų tvarkymo tikslai:

  • Statistiniais tikslais stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus; 
  • Atsakyti į užklausas;
  • Siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą); 
  • Teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba);
  • Reitinguoti nuomonės formuotojus (infuencerius). 

Jūsų, kaip duomenų subjekto teisės: žinoti kokie duomenys apie jus yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti netikslius duomenis; reikalauti perduoti duomenis kitam valdytojui; prieštarauti duomenų tvarkymui; nesutikti su duomenų tvarkymu arba bet kada atšaukti savo sutikimą; reikalauti sunaikinti duomenis; reikalauti apriboti jų tvarkymą bei teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai adresu ada@ada.lt.

Profiliavimas: Informuojame, kad svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą, kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių ir pan.

 

Daugiau informacijos rasite žemiau esančioje išsamioje Privatumo politikos versijoje.


PRIVATUMO POLITIKA (IŠSAMI)

Lankytis mūsų svetainėje galite anonimiškai. Tačiau, jeigu sutinkate su naudojamais slapukais, pateikiate savo duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais ar užduodate klausimus, mes tvarkome jūsų duomenis kaip nurodyta šioje privatumo politikoje.
Kas tvarko duomenis?
Duomenų valdytojas yra UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva.
Turėdami klausimų dėl asmens duomenų tvarkymo kreipkitės el. paštu goodnews@superyou.lt.
Kodėl tvarkome duomenis ir koks mūsų teisinis pagrindas?
Tvarkome tik tiek duomenų, kiek mažiausiai yra būtina konkrečiam tikslui pasiekti.
Duomenis tvarkome šiais ir susijusiais tikslais:
- Statistiniais tikslais siekdami stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti statistinius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Norėdami atsakyti į užklausas. Duomenų tvarkymo pagrindas - mūsų teisėtas interesas (teikti kokybišką klientų aptarnavimą). Duomenys saugomi ne ilgiau kaip 1 mėnesį po atsakymo į jūsų užklausą, nebent juos reikia saugoti ilgiau dėl potencialaus ginčo ar pretenzijos.
- Norėdami siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą). Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas. Turite teisę nepatirdami jokių neigiamų pasekmių nesutikti, o sutikę bet kada galite atšaukti savo sutikimą pasinaudodami kiekviename naujienlaiškyje esančia atsisakymo nuoroda. Jūsų duomenis saugosime iki atšauksite savo sutikimą. Duomenis šiuo tikslu perduosime duomenų tvarkytojui UAB MailerLite. Siekdami išvengti piktnaudžiavimo, naudojame dvigubo patvirtinimo funkciją. Jums užsisakius naujienlaiškį, pirmiausia nusiųsime el. laišką į jūsų pašto dėžutę prašydami patvirtinti, kad jums mūsų naujienlaiškiai tikrai yra aktualūs. Negavę šio patvirtinimo, negalėsime įtraukti jūsų į savo naujienlaiškių gavėjų bazę.
- Norėdami teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba). Lankantis internete, kai kurie mūsų naudojami slapukai identifikuoja jūsų pomėgius ir jums aktualias temas, todėl galime pasiūlyti būtent jums pritaikytą reklamą lankantis kitose svetainėse. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti reklaminius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Vykdyti nuomonės formuotojų (influencerių) reitingavimą. Duomenų tvarkymo pagrindas yra nuomonės formuotojų sutikimas. Jeigu esate nuomonės formuotojas (influenceris), turite teisę nesutikti, kad jūsų duomenys, įskaitant bet neapsiribojant, atvaizdą, būtų skelbiami mūsų svetainėje, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą informuodami mus šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktiniais duomenimis. Svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą (t.y. vykdome profiliavimą), kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių. Profiliavimas vykdomas mūsų darbuotojų ir nėra naudojama jokių automatinių sprendimo priėmimo priemonių. Profiliavimas neturi jums jokių teisinių pasekmių.

Informacijos dalijimasis
Jūsų informacija nesidaliname su niekuo, išskyrus atvejus, kai tai būtina siekiant laikytis teisės aktų, pavyzdžiui, informaciją reikia perduoti priežiūros institucijoms.
Vykdydami savo veiklą, galime pasitelkti kitas įmones, kurios mums padėtų užtikrinti IT saugumą, svetainės funkcionavimą. Jei tokie teikėjai turi prieigą prie asmens duomenų, kuriuos tvarkome mes, laikoma, kad jie veikia kaip mūsų duomenų subtvarkytojai, ir duomenis tvarko vykdydami mūsų nurodymus.

Duomenų perdavimas į ES/EEE nepriklausančias šalis
Kai kuriais atvejais asmens duomenis perduosime į ES/EEE nepriklausančias šalis. Toks perdavimas bus vykdomas tik laikantis atitinkamų perdavimo apsaugos priemonių, pavyzdžiui:
a) jei šalis, į kurią teikiami duomenys, Europos Komisijos yra pripažintą kaip užtikrinanti pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą;
b) jei šalis, į kurią siunčiami duomenys, Europos Komisija nėra pripažinusi kaip užtikrinančios pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą, tačiau mes pasirūpinome atitinkamomis perdavimo apsaugos priemonėmis, pavyzdžiui, naudojome Standartines sutarčių sąlygas patvirtintas Europos Komisija, arba kitas kompetentingų institucijų patvirtintas sutartis, o jei asmeninė informacija perduodama į JAV, įsitikiname, kad bendrovė, kuriai bus perduodami duomenys, yra patvirtinta kaip veikianti pagal privatumo apsaugos („Privacy Shield“) susitarimo principus.

Duomenų saugumas
Mes siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją. Esame patvirtinę vidinę saugumo politiką ir instruktavę darbuotojus, kaip laikytis taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų. Įdiegėme atitinkamas procedūras ir saugumo priemones, kuriomis siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją nuo sunaikinimo, praradimo ar pakeitimo, neteisėto paviešinimo ir atskleidimo neįgaliotiems asmenims, taip pat kitokio tvarkymo, neatitinkančio taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų.

Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainėje gali būti trečiųjų šalių svetainių nuorodų (pvz., į mūsų socialinių tinklų paskyras). Kai paspaudžiate ant šių nuorodų, patenkate į kitų šalių svetaines, kuri galioja jų privatumo politika, todėl rekomenduojame su jomis susipažinti atskirai.

Jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės
· Turite teisę prašyti susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos tvarkome, prašyti juos ištaisyti ar ištrinti.
· Taip pat turite teisę prieštarauti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi, ir galite apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą.
· Turite besąlyginę teisę prieštarauti, jūsų asmens duomenų tvarkymui tiesioginės rinkodaros tikslais.
· Jei jūsų asmeninės informacijos tvarkymas pagrįstas jūsų sutikimu, turite teisę bet kada savo sutikimą atšaukti. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.
· Turite teisę gauti savo asmeninę informaciją susistemintu, įprastai naudojamu ir įrenginių nuskaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą).
· Visada galite pateikti skundą duomenų apsaugos priežiūros institucijai (Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai).
Šios teisės gali būti sąlyginės arba apribotos. Dėl to nėra užtikrinama, kad, pavyzdžiui, konkrečiu atveju turėsite teisę į duomenų perkeliamumą ar teisę prašyti pašalinti duomenis – tai priklauso nuo konkrečių tvarkymo veiklos aplinkybių.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, kreipkitės šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

Slapukai

Slapukas - mažas tekstinis failas, kuris saugo vartotojo informaciją apie jo veiksmus interneto svetainėje ir kaupia ją prietaise, kurį naudojate naršymui. Slapukai nekenkia jūsų prietaisui ir leidžia pasiūlyti jums geresnę naršymo kokybę bei greitesnį interneto svetainės reagavimą į užklausas.

Mūsų interneto svetainė naudoja trijų rūšių slapukus:
A. Techniniai slapukai (NEREIKALAUJANTYS jūsų išankstinio sutikimo): jie yra būtini svetainės veikimui ir mes automatiškai juos patalpiname jūsų įrenginyje, kai pradedate naršyti interneto svetainėje. Jūs galite išjungti slapukus bet kuriuo metu pakeičiant naudojamos naršyklės nustatymus, tačiau tai gali trukdyti jums tinkamai rodyti šią svetainę.
B. Statistiniai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja statistinius slapukus, kurie gali būti įdiegti tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Papildomai, mūsų svetainė taip pat nustato slapukus, priklausančius trečiosioms šalims, kurie buvo įdiegti su jūsų išankstiniu sutikimu. Šios trečiosios šalys gali turėti prieigą prie informacijos, surinktos per jų naudojamus slapukus. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas).
C. Reklaminiai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja trečiųjų šalių slapukus, kurie, remiantis jūsų naršymo istorija, padeda sukurti tam tikrą jūsų profilį. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas). Reklaminiai slapukai skirti reklaminiams tikslams: sukuria vartotojų profilius rodyti reklaminiams skelbimams, kurie sutampa su vartotojų nurodytais pasirinkimais naršant interneto svetainėje.

Statistiniams ir reklaminiams slapukams, pagal Europos asmens duomenų apsaugos priežiūros institucijų apibrėžimą, priklauso slapukai, naudojami reklamos tikslais, pakartotiniai tikslinės auditorijos slapukai, socialinių medijų slapukai ir analitiniai slapukai, išskyrus tuos, kurie naudojami tik bendrai statistinei analizei.

Statistiniai ir reklaminiai slapukai bus instaliuoti į jūsų galinį įrenginį tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Dėl šios priežasties, kai apsilankote mūsų svetainėje, specialus iššokantis langas jus informuoja, kad mūsų svetainė naudoja slapukus ir suteikia jums galimybę juos valdyti.

Trečiųjų šalių slapukų reikalaujamas sutikimas.
Instaliavimas ir kitos veiklos, susijusios su analitiniais ir reklaminiais slapukais (kurie priklauso trečiosioms šalims), įskaitant informacijos kaupimą ir tvarkymą, yra trečiųjų šalių atsakomybė. Jeigu pageidaujate sužinoti daugiau informacijos apie šiuos slapukus ir trečiąsias šalis, kurios gali prieiti prie surinktos informacijos, arba kaip įjungti ir išjungti slapukus, galite susipažinti su trečiųjų šalių slapukų politika šiose nuorodose:
• Google Analytics: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/
• Google Doubleclick: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Svetainėje naudojami slapukai.

Pavadinimas

Tikslas

Slapuko tipas

Galiojimas

VISITOR_INFO1_LIVE

Bando nustatyti bangų dažnį, kuris naudojamas žiūrint Youtube kanalą

Reklaminis slapukas

179 dienos

Collect

Seka vartoją

Statistinis

Sesijos

GPS 

Registruoja vartotoją ir seka jo GPS duomenis

Reklaminis

1 diena

IDE

Analizuoja vartotojo elgesį

Reklaminis

1 metai

test_cookie 

Tikrina ar vartotojo naršyklė palaiko slapukus

Reklaminis 

1 diena

_gat 

Vartojo atpažinimas ir srautų valdymas

Statistinis

1 diena

_ga

Vartotojo atpažinimas

Statistinis

2 metai

YSC 

Vartotojo atpažinimas ir žymėjimas, kuriuos video jis jau peržiūrėjo

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-cast-installed 

 

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-connected-devices

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-remote-device-id

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-remote-fast-check-period

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-session-app

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-session-name

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

_gid

Vartotojo atpažinimas

Reklaminis

24 valandos

 

 

Pakeitimai
Ši Privatumo politika bus periodiškai peržiūrima. Padarius reikšmingų pakeitimų, jos aktualią versiją paskelbsime svetainėje ir paprašysime iš naujo su ja susipažinti.
Paskutinį kartą peržiūrėta: 2020 gegužės 18 d.

PRIVATUMO POLITIKA

Visi žinome, kad skaityti privatumo politiką nėra šventė. Tačiau tai, ką ji saugo, yra svarbu. Norime jums pasakyti, kaip elgiamės su jūsų asmens duomenimis, kurie renkami jums lankantis šioje svetainėje.

Pagrindinė informacija

Duomenų valdytojas: UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva. Kontaktinis el. paštas goodnews@superyou.lt.

Pagrindiniai duomenų tvarkymo tikslai:

  • Statistiniais tikslais stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus; 
  • Atsakyti į užklausas;
  • Siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą); 
  • Teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba);
  • Reitinguoti nuomonės formuotojus (infuencerius). 

Jūsų, kaip duomenų subjekto teisės: žinoti kokie duomenys apie jus yra tvarkomi; reikalauti ištaisyti netikslius duomenis; reikalauti perduoti duomenis kitam valdytojui; prieštarauti duomenų tvarkymui; nesutikti su duomenų tvarkymu arba bet kada atšaukti savo sutikimą; reikalauti sunaikinti duomenis; reikalauti apriboti jų tvarkymą bei teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai adresu ada@ada.lt.

Profiliavimas: Informuojame, kad svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą, kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių ir pan.

 

Daugiau informacijos rasite žemiau esančioje išsamioje Privatumo politikos versijoje.


PRIVATUMO POLITIKA (IŠSAMI)

Lankytis mūsų svetainėje galite anonimiškai. Tačiau, jeigu sutinkate su naudojamais slapukais, pateikiate savo duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais ar užduodate klausimus, mes tvarkome jūsų duomenis kaip nurodyta šioje privatumo politikoje.
Kas tvarko duomenis?
Duomenų valdytojas yra UAB Superyou, juridinio asmens kodas 302705193, adresas A. Goštauto g. 40, Vilnius 03163, Lietuva.
Turėdami klausimų dėl asmens duomenų tvarkymo kreipkitės el. paštu goodnews@superyou.lt.
Kodėl tvarkome duomenis ir koks mūsų teisinis pagrindas?
Tvarkome tik tiek duomenų, kiek mažiausiai yra būtina konkrečiam tikslui pasiekti.
Duomenis tvarkome šiais ir susijusiais tikslais:
- Statistiniais tikslais siekdami stebėti svetainės lankytojų srautus ir jų naršymo ypatumus. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti statistinius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Norėdami atsakyti į užklausas. Duomenų tvarkymo pagrindas - mūsų teisėtas interesas (teikti kokybišką klientų aptarnavimą). Duomenys saugomi ne ilgiau kaip 1 mėnesį po atsakymo į jūsų užklausą, nebent juos reikia saugoti ilgiau dėl potencialaus ginčo ar pretenzijos.
- Norėdami siųsti savo naujienlaiškius, teikti pasiūlymus, organizuoti žaidimus (vykdyti tiesioginę rinkodarą). Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas. Turite teisę nepatirdami jokių neigiamų pasekmių nesutikti, o sutikę bet kada galite atšaukti savo sutikimą pasinaudodami kiekviename naujienlaiškyje esančia atsisakymo nuoroda. Jūsų duomenis saugosime iki atšauksite savo sutikimą. Duomenis šiuo tikslu perduosime duomenų tvarkytojui UAB MailerLite. Siekdami išvengti piktnaudžiavimo, naudojame dvigubo patvirtinimo funkciją. Jums užsisakius naujienlaiškį, pirmiausia nusiųsime el. laišką į jūsų pašto dėžutę prašydami patvirtinti, kad jums mūsų naujienlaiškiai tikrai yra aktualūs. Negavę šio patvirtinimo, negalėsime įtraukti jūsų į savo naujienlaiškių gavėjų bazę.
- Norėdami teikti jums pritaikytą reklamą (slapukų pagalba). Lankantis internete, kai kurie mūsų naudojami slapukai identifikuoja jūsų pomėgius ir jums aktualias temas, todėl galime pasiūlyti būtent jums pritaikytą reklamą lankantis kitose svetainėse. Duomenų tvarkymo pagrindas yra jūsų sutikimas naudoti reklaminius slapukus. Turite teisę nesutikti, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą pakoreguodami slapukų nustatymus svetainėje. Duomenys renkami slapukų pagalba ir yra saugomi priklausomai nuo konkretaus slapuko konfigūracijos. Konkrečius terminus rasite dalyje “Slapukai” žemiau. Šiuo tikslu duomenys yra teikiami trečiosioms šalims: Google Inc., YouTube.
- Vykdyti nuomonės formuotojų (influencerių) reitingavimą. Duomenų tvarkymo pagrindas yra nuomonės formuotojų sutikimas. Jeigu esate nuomonės formuotojas (influenceris), turite teisę nesutikti, kad jūsų duomenys, įskaitant bet neapsiribojant, atvaizdą, būtų skelbiami mūsų svetainėje, o sutikę, bet kada galite atšaukti savo sutikimą informuodami mus šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktiniais duomenimis. Svetainėje skelbiame nuomonės formuotojų (infulencerių) reitingą (t.y. vykdome profiliavimą), kurį sudarome patys pagal jų sekėjų skaičių, aktyvumą, komentarų/ atsiliepimų skaičių. Profiliavimas vykdomas mūsų darbuotojų ir nėra naudojama jokių automatinių sprendimo priėmimo priemonių. Profiliavimas neturi jums jokių teisinių pasekmių.

Informacijos dalijimasis
Jūsų informacija nesidaliname su niekuo, išskyrus atvejus, kai tai būtina siekiant laikytis teisės aktų, pavyzdžiui, informaciją reikia perduoti priežiūros institucijoms.
Vykdydami savo veiklą, galime pasitelkti kitas įmones, kurios mums padėtų užtikrinti IT saugumą, svetainės funkcionavimą. Jei tokie teikėjai turi prieigą prie asmens duomenų, kuriuos tvarkome mes, laikoma, kad jie veikia kaip mūsų duomenų subtvarkytojai, ir duomenis tvarko vykdydami mūsų nurodymus.

Duomenų perdavimas į ES/EEE nepriklausančias šalis
Kai kuriais atvejais asmens duomenis perduosime į ES/EEE nepriklausančias šalis. Toks perdavimas bus vykdomas tik laikantis atitinkamų perdavimo apsaugos priemonių, pavyzdžiui:
a) jei šalis, į kurią teikiami duomenys, Europos Komisijos yra pripažintą kaip užtikrinanti pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą;
b) jei šalis, į kurią siunčiami duomenys, Europos Komisija nėra pripažinusi kaip užtikrinančios pakankamo lygio asmens duomenų apsaugą, tačiau mes pasirūpinome atitinkamomis perdavimo apsaugos priemonėmis, pavyzdžiui, naudojome Standartines sutarčių sąlygas patvirtintas Europos Komisija, arba kitas kompetentingų institucijų patvirtintas sutartis, o jei asmeninė informacija perduodama į JAV, įsitikiname, kad bendrovė, kuriai bus perduodami duomenys, yra patvirtinta kaip veikianti pagal privatumo apsaugos („Privacy Shield“) susitarimo principus.

Duomenų saugumas
Mes siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją. Esame patvirtinę vidinę saugumo politiką ir instruktavę darbuotojus, kaip laikytis taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų. Įdiegėme atitinkamas procedūras ir saugumo priemones, kuriomis siekiame apsaugoti jūsų asmeninę informaciją nuo sunaikinimo, praradimo ar pakeitimo, neteisėto paviešinimo ir atskleidimo neįgaliotiems asmenims, taip pat kitokio tvarkymo, neatitinkančio taikytinų asmens duomenų apsaugos teisės aktų.

Atkreipiame dėmesį, kad mūsų svetainėje gali būti trečiųjų šalių svetainių nuorodų (pvz., į mūsų socialinių tinklų paskyras). Kai paspaudžiate ant šių nuorodų, patenkate į kitų šalių svetaines, kuri galioja jų privatumo politika, todėl rekomenduojame su jomis susipažinti atskirai.

Jūsų, kaip duomenų subjekto, teisės
· Turite teisę prašyti susipažinti su savo asmens duomenimis, kuriuos tvarkome, prašyti juos ištaisyti ar ištrinti.
· Taip pat turite teisę prieštarauti, kad jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi, ir galite apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą.
· Turite besąlyginę teisę prieštarauti, jūsų asmens duomenų tvarkymui tiesioginės rinkodaros tikslais.
· Jei jūsų asmeninės informacijos tvarkymas pagrįstas jūsų sutikimu, turite teisę bet kada savo sutikimą atšaukti. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos tvarkymo, atlikto iki sutikimo atšaukimo, teisėtumui.
· Turite teisę gauti savo asmeninę informaciją susistemintu, įprastai naudojamu ir įrenginių nuskaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą).
· Visada galite pateikti skundą duomenų apsaugos priežiūros institucijai (Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai).
Šios teisės gali būti sąlyginės arba apribotos. Dėl to nėra užtikrinama, kad, pavyzdžiui, konkrečiu atveju turėsite teisę į duomenų perkeliamumą ar teisę prašyti pašalinti duomenis – tai priklauso nuo konkrečių tvarkymo veiklos aplinkybių.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis, kreipkitės šioje Privatumo politikoje nurodytais kontaktais.

Slapukai

Slapukas - mažas tekstinis failas, kuris saugo vartotojo informaciją apie jo veiksmus interneto svetainėje ir kaupia ją prietaise, kurį naudojate naršymui. Slapukai nekenkia jūsų prietaisui ir leidžia pasiūlyti jums geresnę naršymo kokybę bei greitesnį interneto svetainės reagavimą į užklausas.

Mūsų interneto svetainė naudoja trijų rūšių slapukus:
A. Techniniai slapukai (NEREIKALAUJANTYS jūsų išankstinio sutikimo): jie yra būtini svetainės veikimui ir mes automatiškai juos patalpiname jūsų įrenginyje, kai pradedate naršyti interneto svetainėje. Jūs galite išjungti slapukus bet kuriuo metu pakeičiant naudojamos naršyklės nustatymus, tačiau tai gali trukdyti jums tinkamai rodyti šią svetainę.
B. Statistiniai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja statistinius slapukus, kurie gali būti įdiegti tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Papildomai, mūsų svetainė taip pat nustato slapukus, priklausančius trečiosioms šalims, kurie buvo įdiegti su jūsų išankstiniu sutikimu. Šios trečiosios šalys gali turėti prieigą prie informacijos, surinktos per jų naudojamus slapukus. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas).
C. Reklaminiai slapukai (reikalaujantys Jūsų išankstinio SUTIKIMO): mūsų svetainė naudoja trečiųjų šalių slapukus, kurie, remiantis jūsų naršymo istorija, padeda sukurti tam tikrą jūsų profilį. Trečiosios šalys yra: Google Inc. (per savo Google Analytics ir Google Doubleclick paslaugas). Reklaminiai slapukai skirti reklaminiams tikslams: sukuria vartotojų profilius rodyti reklaminiams skelbimams, kurie sutampa su vartotojų nurodytais pasirinkimais naršant interneto svetainėje.

Statistiniams ir reklaminiams slapukams, pagal Europos asmens duomenų apsaugos priežiūros institucijų apibrėžimą, priklauso slapukai, naudojami reklamos tikslais, pakartotiniai tikslinės auditorijos slapukai, socialinių medijų slapukai ir analitiniai slapukai, išskyrus tuos, kurie naudojami tik bendrai statistinei analizei.

Statistiniai ir reklaminiai slapukai bus instaliuoti į jūsų galinį įrenginį tik su jūsų išankstiniu sutikimu. Dėl šios priežasties, kai apsilankote mūsų svetainėje, specialus iššokantis langas jus informuoja, kad mūsų svetainė naudoja slapukus ir suteikia jums galimybę juos valdyti.

Trečiųjų šalių slapukų reikalaujamas sutikimas.
Instaliavimas ir kitos veiklos, susijusios su analitiniais ir reklaminiais slapukais (kurie priklauso trečiosioms šalims), įskaitant informacijos kaupimą ir tvarkymą, yra trečiųjų šalių atsakomybė. Jeigu pageidaujate sužinoti daugiau informacijos apie šiuos slapukus ir trečiąsias šalis, kurios gali prieiti prie surinktos informacijos, arba kaip įjungti ir išjungti slapukus, galite susipažinti su trečiųjų šalių slapukų politika šiose nuorodose:
• Google Analytics: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/
• Google Doubleclick: http://www.google.com/policies/technologies/cookies/

Svetainėje naudojami slapukai.

Pavadinimas

Tikslas

Slapuko tipas

Galiojimas

VISITOR_

INFO1_LIVE

Bando nustatyti bangų dažnį, kuris naudojamas žiūrint Youtube kanalą

Reklaminis slapukas

179 dienos

Collect

Seka vartoją

Statistinis

Sesijos

GPS 

Registruoja vartotoją ir seka jo GPS duomenis

Reklaminis

1 diena

IDE

Analizuoja vartotojo elgesį

Reklaminis

1 metai

test_cookie 

Tikrina ar vartotojo naršyklė palaiko slapukus

Reklaminis 

1 diena

_gat 

Vartojo atpažinimas ir srautų valdymas

Statistinis

1 diena

_ga

Vartotojo atpažinimas

Statistinis

2 metai

YSC 

Vartotojo atpažinimas ir žymėjimas, kuriuos video jis jau peržiūrėjo

Reklaminis

Sesijos

yt-

remote-cast

-installed 

 

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-

remote-

connected-

devices

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-remote

-device-id

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Nuolatinis

yt-

remote-

fast-

check-period

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-

session-app

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

yt-remote-

session-name

Saugo vartotojo pasirinkimus

Reklaminis

Sesijos

_gid

Vartotojo atpažinimas

Reklaminis

24 valandos

 

 

Pakeitimai
Ši Privatumo politika bus periodiškai peržiūrima. Padarius reikšmingų pakeitimų, jos aktualią versiją paskelbsime svetainėje ir paprašysime iš naujo su ja susipažinti.
Paskutinį kartą peržiūrėta: 2020 gegužės 18 d.

Contacts

Kontaktai

Kontaktai

Kontaktai

Kontaktai

goodnews@superyou.lt
+ 370 60126531
Goštauto g. 40, Vilnius, Lithuania LT - 03163

Google map

CEO:
Mindaugas Lataitis
+ 370 686 46 164
mindaugas@superyou.lt


Branding partners

gs

Advertising partners

new
.

Follow us: Facebook    Instagram    Linkedin

 

© 2021 - Superyou. Privacy policy.